Kies een regio

Live

W1 Cafe Off The Records met Sare Weijman + Mila & Mira + Susan Gemser


OFF THE RECORDS is een samenwerkingsproject tussen Willemeen en Kunststof Arnhem. Zij zetten beginnende talentvolle artiesten op het podium in Willemeen. Kom langs, onze vrijwilligers staan weer klaar voor publiek in het gezellige W1 Cafe en de bar is open! GRATIS ENTREE

Deze avond:
šŸ”¹Sare Weijman is een singer-songwriter uit Oosterbeek. Aan de Veluwse bossen schrijft Sare haar mysterieuze folk en alternatieve pop vol gedachtespinsels en verhalen. Haar persoonlijke teksten en melodieĆ«n nemen je mee naar de dieptes van Jeff Buckley en de luchtigheid van Julia Jacklin. Ze betoverde al eerder festival als hoogte 80 en Park Open

šŸ”¹Mila & Mira is een muzikale twee-eenheid waarbij samenzang en muzikale vrijheid vooropstaan. Hun dromerige indie-pop neemt je mee langs zonnige velden en ontwapende dorpjes. Warme akoestische klanken en koele elektronica wisselen elkaar af, gedachten krijgen de vrije loop en dankzij hun gevoel voor hooks blijven de reflecterende teksten van Mila & Mira je nog lang bij. De weides van Troubadour Festival, Hoogte80 en Park Open lagen al aan hun voeten.

šŸ”¹Susan Gemser is een Modern-Folk zangeres die Nederlandstalige teksten schrijft vanuit een theatrale achtergrond. Haar inspiratiebronnen zijn onder andere WIES, Wende en Avi Kaplan. Tekstueel levert Susan gedachtenspinsels die elke week een andere lading kunnen hebben.

*Kunststof Arnhem brengt stagiaires, studenten en opdrachtgevers bij elkaar. Zij werken voor diverse opleidingen van de Creatieve Industrie van het Rijn IJssel.

← Naar overzicht

9 november - 17:00

Willemeen, Arnhem

Gratis

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland