Kies een regio

Kennis & Netwerk

Talent Of The Valley: Info-avond


Talent Of The Valley is hét nieuwe coaching- en talentontwikkelingstraject voor muzikale talenten tussen de 14 en 27 jaar uit de ‘Food Valley’. Het traject geeft plek aan 15 verschillende acts uit Ede, Wageningen, Barneveld en omgeving om tussen 21 maart en 15 juni 2024 de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling van muzikant tot artiest.

Tijdens dit traject staat het leerdoel van de muzikant centraal; welk deel van het muziektalent wil de deelnemer verder ontwikkelen? Denk hierbij aan beter (samen)spelen, voorbereiden op studio opnames, vergroten van songwriting skills of netwerken. Professionals uit de muziekindustrie helpen de muzikant deze doelen te behalen door middel van masterclasses, coachingsessies en optreden- & opnamemogelijkheden.

Belangrijke informatie voor deelname:

🔹 Deelname is mogelijk als je tussen de 14 en 27 jaar oud bent en een instrument bespeelt, produceert, zingt of rapt (je kunt je ook aanmelden als duo/act/band/collectief/rapgroep).

🔹 Er kunnen maximaal 5 deelnemende acts/bands per regio meedoen.

🔹 Het traject begint op 21 maart 2024 en loopt t/m 15 juni 2024 met tenminste één sessie per week (doordeweekse avond of in het weekend overdag).

🔹 Het traject is geheel kosteloos.

🔹 Je kunt je online aanmelden of tijdens de info-avonden in Ede, Wageningen en Barneveld. Je stuurt dan één of meer video- of audio bestanden mee.

🔹 Selectie van aangemelde artiesten/acts per regio vindt plaats op 19 maart.

Info-avonden

Tijdens deze info-avond wordt er meer uitleg gegeven over wat Talent of the Valley kan betekenen voor de deelnemers. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan de organisatie en aan Dan Tuffy, een van de coaches binnen dit traject.

Meer info

Voor meer informatie en aanmelden, bezoek: www.talentofthevalley.nl.

← Naar overzicht

12 maart - 19.00

Villa 29, Barneveld

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland