Kies een regio

Talkshow

#supportyourlocals op Arnhem Live


Aan tafel vanuit de studio van Arnhem Live nemen Shannon van der Werff (programmeur Luxor Live) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) de laatste muzieknieuwtjes en releases uit Gelderland met je door.

In alweer de 21e aflevering van #supportyourlocals is pianist Daniël Tomàs te gast voor een livesessie. Op 1 april verscheen zijn eerste single Ambedo, die opgepikt werd in meerdere playlists en in een week tijd al bijna 15.000 luisteraars bereikte op Spotify. Daniël begon al op zeer jonge leeftijd met piano spelen en kwam uiteindelijk terecht op het ArtEZ Conservatorium, waarna hij onder andere speelde met Doppler Trio en Eliën. Bij #supportyourlocals speelt hij voor het eerst zijn eigen werk live.

Riques ter Heerd

Te gast in de studio zijn Riques ter Heerd en Simon Mamahit. Riques is de kersverse talentmakelaar hiphop bij Poppunt Gelderland, hij neemt het stokje over van Simon. Riques is groot hiphopliefhebber, oprichter van clubavond Encore in de Melkweg, uitvoerend artiest als DJ Prime en eventmanager bij FunX. Beide heren zijn te gast en bespreken de hiphopscene van Gelderland, de kansen voor talent en wat Poppunt Gelderland kan doen om artiesten te supporten bij hun carrière.

Daarnaast draaien we nieuwe muziek van Robin Yerah, Nona, Contraire en Timothy.

Kijk mee op Arnhem Live

#supportyourlocals
zondag 11 april
20:00 op www.arnhemlive.nl

Riques ter Heerd

← Naar overzicht

11 april - 20:00

Online

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland