Kies een regio

Online talkshow

#supportyourlocals op Arnhem Live


Voor de verandering schuift dit keer programmeur Marijn de Valk van Luxor Live aan. Aan tafel vanuit de studio van Arnhem Live neemt hij samen met Imke Loeffen van Poppunt Gelderland de laatste muzieknieuwtjes en releases uit Gelderland met je door.

In deze 18e uitzending van #supportyourlocals zijn The Stone Souls te gast voor een livesessie. Dit duo is afkomstig van de weides van Oud-Zevenaar en maakt een combinatie van indierock en americana. Tijdens de lockdown begonnen ze met het maken en uitbrengen van hun tracks, die inmiddels tot in Amerika en Mexico zijn gedraaid. In de uitzending spelen ze hun eerste openbare liveshow samen, mis het niet!

Elianne Weijers 

Via Zoom interviewen we Elianne, programmeur van de Zwarte Cross en Mañana Mañana en onderdeel van de selectiecommissie van Music Support Gelderland. Deze week werd bekend dat Mañana Mañana wordt verplaatst naar augustus, we kijken met haar vooruit naar de festivalzomer en bespreken hoe het eraan toegaat achter de schermen bij ons laagdrempelige fonds voor muzikanten.

Verder draaien we nieuwe releases van Jorda, SOVAY, Gipso en Parsa.

Kijk mee op Arnhem Live

#supportyourlocals
zondag 28 februari.
20:00 op www.arnhemlive.nl

Deze aflevering is vooraf opgenomen in verband met de avondklok.

Elianne Weijers

← Naar overzicht

28 februari - 20:00

Arnhem Live

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland