Kies een regio

#supportyourlocals: ISZA en Godfried Verstegen


Aan tafel vanuit de studio van Arnhem Live nemen Shannon van der Werff (programmeur Luxor Live) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) de laatste muzieknieuwtjes en releases uit Gelderland met je door.

In de studio ontvangen we Arnhemmer Isa Zwart, sinds kort actief onder de naam ISZA. Met haar persoonlijke nummers brengt zij een mystieke wereld in beweging waarin zorgvuldig gewogen Nederlandse teksten, akoestische gitaar en dreigende elektronica samenkomen. Tijdens haar livesessie in de studio van de Jacobiberg speelt ze voor het eerst haar nieuwe single die binnenkort uitkomt.

Godfried Verstegen

Te gast voor een interview is Godfried Verstegen, oprichter van Brebl. Bij dit podium op het oude industriële Honigcomplex in Nijmegen vind je al jaren een bonte collectie aan initiatieven en concerten met vaak een flinke dosis jazz. Vanaf dit weekend mogen de deuren weer open en is de agenda van Brebl volop gevuld. Hoe gaan de komende maanden eruit zien en is er plek voor artiesten om op te treden? We vragen het mister Brebl himself!

Verder draaien we nieuwe muziek van Jack Jarryd, 4B2M, SJORSA en Jorda.

Kijk mee op Arnhem Live

#supportyourlocals
zondag 6 juni
20:00 op www.arnhemlive.nl

Godfried Verstegen (Foto: Steven Trooster)

← Naar overzicht

6 juni - 20:00

Arnhem Live

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland