Kies een regio

Live talkshow

#supportyourlocals: hiphopspecial


In onze talkshow #supportyourlocals geven we een online podium aan de Gelderse muziekscene nu veel podia helaas gesloten zijn. Op 8 februari staat de uitzending volledig in het teken van hiphop in Gelderland. En het leukste is: je kunt er LIVE bij zijn!

Deze uitzending wordt gehost door onze talentmakelaar Riques ter Heerd a.k.a. DJ Prime. In de show checkt hij de nieuwste hiphop uit Gelderland, vertelt hij meer over talententraject De Nieuwe Notie waar jij je voor aan kunt melden, praat hij met gasten uit de muziekindustrie en er zijn natuurlijk live optredens!

Programma

We hebben een vol programma met DJ Prime, DJ SMP, Aziz van Aalst, Joyce van Stuijvenberg, Marvin Bergh a.k.a. BERGH, Amaron, Joella T, Paypie en Cataleya. Bekijk de hele line-up hier.

Kom live kijken!

Wij hebben er dit keer extra veel in in, want er mag publiek aanwezig zijn bij #supportyourlocals. De talkshow vindt plaats in de grote zaal van Luxor Live in Arnhem en wordt vanuit daar live uitgezonden.

We houden ons aan alle geldende coronaregels waaronder de 1,5 meter, zitplaatsen en het coronatoegangsbewijs. Toegang is helemaal gratis, je kunt een duo-ticket (2 personen) bestellen via deze link.

#supportyourlocals

#supportyourlocals: hiphopspecial
dinsdag 8 februari
20:00 opĀ www.arnhemlive.nl

Riques ter Heerd

← Naar overzicht

8 februari - 20:00

Luxor Live

Gratis

Tickets > Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland