Kies een regio

Talkshow

#supportyourlocals: Elieve & Bevrijdingsfestival Gelderland


Aan tafel vanuit de studio van Arnhem Live nemen Shannon van der Werff (programmeur Luxor Live) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) de laatste muzieknieuwtjes en releases uit Gelderland met je door.

In de studio ontvangen we de Apeldoornse artiest Elieve die goed op weg is om een gevestigde waarde binnen Nederland te worden. Als jong, Turks meisje kreeg ze vaak te horen dat iets niet mocht of kon, precies daarom ontstond bij haar de ontembare drang om te vechten voor een vrijere wereld. Zo ook bij haar nieuwe single Tek Tek waarin ze zich sterk uitspreekt tegen femicide. Bij #supportyourlocals speelt Elieve live met akoestische gitaar en percussie en vertelt ze alles over haar nieuwe muziek en plannen.

Maartje van Zadelhoff

Voor een interview ontvangen we Maartje van Zadelhoff, coördinator van Bevrijdingsfestival Gelderland. Dit jaarlijkse festival in Wageningen is met 120.000 bezoekers één van de grootste, gratis festivals in Nederland op 5 mei. Om deze bijzondere dag toch te kunnen vieren is het festival samen met Poppunt Gelderland de Muzikale Tour van de Vrijheid gestart, waarbij 10 Gelderse artiesten een nummer schrijven gebaseerd op een bijzonder oorlogsverhaal. Met Maartje kijken we vooruit naar het resultaat dat op 5 mei op Omroep Gelderland te zien is en bespreken we de line-up van het online festival. 

Ook draaien we nieuwe videoclips van FRÉ, Daniel Brooke, UGI en Paracetamøl.

Kijk mee op Arnhem Live

#supportyourlocals
zondag 25 april
20:00 op www.arnhemlive.nl

← Naar overzicht

25 april - 20:00

Online

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland