Kies een regio

Online talkshow

#supportyourlocals: Dani Apeldoorn & Sil van de Logt


Aan tafel vanuit de studio van Arnhem Live nemen Shannon van der Werff (programmeur Luxor Live) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) de laatste muzieknieuwtjes en releases uit Gelderland met je door.

In alweer de op een-na-laatste aflevering van onze talkshow ontvangen we rapper Dani Apeldoorn in de studio voor een livesessie. Met zijn online freestyles heeft hij al een flinke following opgebouwd en was hij te gast bij o.a. 101Barz en FunX. Eind juni lanceert hij zijn nieuwe ep met een uitverkochte releaseshow in Gigant in Apeldoorn. In de studio van Arnhem Live laat hij alvast drie nummers horen die vol zitten met rake en persoonlijke teksten.

Sil van de Logt

Via Zoom spreken we Sil van de Logt voor een interview. Hij is initiatiefnemer en programmeur van de gloednieuwe concertreeks Luister Lokaal bij creatieve broedplaats Hubert in Nijmegen. Aanstaande zondag is de eerste editie deze nieuwe tweewekelijkse springplank voor regionale topartiesten en lokale opkomende acts met om te beginnen Snow Coats en The Grand Woo op de line-up.

Verder draaien we nieuwe muziek van Afro Bros, Anne Budé, Misprint en Mangoo Factory.

Kijk mee op Arnhem Live

#supportyourlocals
zondag 20 juni
20:00 op www.arnhemlive.nl

Sil van de Logt

← Naar overzicht

20 juni - 20:00

Online

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland