Kies een regio

Kennis & netwerk

Subsidiespreekuur NORMA fonds & Fonds Podiumkunsten


Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigt Cultuur Academy een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. Zij denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Op 8 december zijn er twee fondsen te gast. Het NORMA Fonds en Fonds Podiumkunsten.

NORMA Fonds

Het NORMA fonds is bedoeld voor projecten of activiteiten die de culturele, maatschappelijke en professionele belangen van uitvoerende kunstenaars bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan een theatervoorstelling, een concertreeks of een nieuwe plaat. Aanvragen is mogelijk tijdens een viertal rondes per jaar. Meer informatie over het fonds, de regelingen en voorwaarden vind je hier.

Fonds Podiumkunsten

Het Fonds Podiumkunsten is er voor muziek, theater, muziektheater, dans en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunst en heeft een grote verantwoordelijkheid in het stimuleren van dynamiek en vernieuwing binnen de podiumkunsten. Het streven is een levendig podiumkunstklimaat te stimuleren, dat zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt en midden in de samenleving staat. Dat alles met oog voor uiteenlopende perspectieven en kunstenaars en uitvoerenden uit diverse genres.

Het Fonds biedt meerjarige ondersteuning, diverse programmerings- en productiesubsidies, individuele bijdragen en programma’s om nieuwe initiatieven te stimuleren. Meer informatie over het fonds, de regelingen en voorwaarden vind je hier.

Meer info

Meer info over dit spreekuur vind je op de website van Cultuur Academy

← Naar overzicht

8 december - 14.00

De Transformatie Zaal, Arnhem

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland