Kies een regio

Kennis & netwerk

Subsidiespreekuur: Fonds Podiumkunsten


Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigt Cultuur Academy een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. Zij denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Op 6 oktober is het Fonds Podiumkunsten te gast bij het subsidiespreekuur. Het Fonds Podiumkunsten is er voor muziek, theater, muziektheater, dans en festivals in Nederland. Het Fonds geeft namens de Rijksoverheid ondersteuning aan alle vormen van professionele podiumkunst en heeft een grote verantwoordelijkheid in het stimuleren van dynamiek en vernieuwing binnen de podiumkunsten. Het streven is een levendig podiumkunstklimaat te stimuleren, dat zoveel mogelijk verschillende mensen aanspreekt en midden in de samenleving staat. Dat alles met oog voor uiteenlopende perspectieven en kunstenaars en uitvoerenden uit diverse genres.

Het Fonds biedt meerjarige ondersteuning, diverse programmerings- en productiesubsidies, individuele bijdragen en programma’s om nieuwe initiatieven te stimuleren.

Het spreekuur heeft de vorm van een inloopspreekuur. Dit houdt in dat je op elk moment binnen kunt lopen tussen 14:00u en 16:00u en dat de vragen vervolgens op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Dit gebeurt plenair zodat je ook mee kunt luisteren én denken als de vragen van andere deelnemers worden behandeld. Je bent uiteraard ook vrij om te gaan wanneer je voldoende informatie hebt.

Meer info

Neem een kijkje op de site van Cultuur Academy voor meer info en lees hoe je je kunt aanmelden

← Naar overzicht

6 oktober - 14.00

De Transformatie Zaal, Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland