Kies een regio

Kennis en netwerk

Subsidiespreekuur: Fonds Cultuurparticipatie


Elke maand, op vrijdagmiddag, nodigt Schakel025 een fonds of subsidiënt uit waarmee je in gesprek kunt gaan. Alle vragen over subsidiëring van jouw project kun je stellen. Zij denken met je mee over of je project wel of niet past bij het fonds dat te gast is, en over welke andere mogelijkheden er zijn voor de financiering van je project.

Programma

Het laatste subsidiespreekuur van dit jaar staat in het teken van het Fonds Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert het meedoen aan cultuur. Ze geven subsidie aan culturele initiatieven in het hele land: op school en in de vrije tijd, dwars door alle disciplines heen. Zo draagt het fonds bij aan gelijke kansen voor verschillende cultuurmakers, vormen van cultuur, manieren van maken en samenwerken. Zodat iedereen zich welkom voelt om mee te maken en te doen.

Tijdens het subsidiespreekuur maken consulenten je graag wegwijs in de vele regelingen en deadlines die het Fonds Cultuurparticipatie kent. Ze kijken met je mee welk potje het beste bij jouw project past én geven adviezen over het schrijven van een goede aanvraag.

Voor wie

Voor iedereen die in regio 025 (Arnhem/Nijmegen en omliggende gemeenten) woont of werkt.

Aanmelden

Meld je hier aan!

Praktische informatie

🔹 Datum: 9 december
🔹 Tijd: 14:00 – 16:00 (Dit spreekuur is een inloopspreekuur: je komt langs wanneer je kunt en bent op volgorde van binnenkomst aan de beurt.)
🔹 Locatie: De Transformatie-Plaats (Van Oldenbarneveldtstraat 94-15, Arnhem)
🔹 Kosten: gratis (aanmelden verplicht)

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Neem dan contact op via info@schakel025.in.

 

← Naar overzicht

9 december - 14:00 - 16:00

De Transformatie-Plaats, Arnhem

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland