Kies een regio

Kennis en netwerk

Schuum Muzikantencafé: Show me the Money


Muzikantencafé is de gezellige netwerkavond in Nijmegen waar je kennis kunt opdoen en in contact komt met andere (Nijmeegse) muzikanten. Maandelijks nodigt Schuum verschillende experts uit die je van alles kunnen vertellen over de muziekgerelateerde onderwerpen. Ieder café behandelen we een ander thema, met dit keer:
Show me the Money
Geld verdienen in de muziek, dat valt niet mee. Toch zijn er steeds meer alternatieve manieren om je muziek te financieren. Subsidie is inmiddels geen vies woord meer en crowdfunding bestaat ook al een tijdje. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook een beroep kan doen op je achterban, en geld kunt verdienen middels private financiering?
Tijdens Muzikantencafé schuif je aan bij Moniek Klabbers (Cultuurscout bij Groeispurt fonds), Marjolein Marzacu (Voordekunst en Leve het Geven), Joost Klapmuts (Waltzburg) en Imke Loeffen (Poppunt Gelderland / Music Support Gelderland). Zij kunnen je vertellen over financieringsmogelijkheden van jouw muziek.
De formule van het muzikantencafé staat vast: laagdrempelig in contact komen met professionals om jouw act verder te helpen. Dit keer wordt er weer opgesplitst in kleinere groepjes en kan er gericht vragen gesteld worden aan onze gasten. In totaal neem je dus deel aan sessies van 3 x 20 minuten. Bereid je goed voor: wie wil je spreken en wat wil je vragen…
Ben je erbij? Meld je hier aan.
Input voor een volgend muzikantencafé? Contact: lotte@doornroosje.nl
← Naar overzicht

27 juni - 19:30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland