Kennis & netwerk

Schuum Muzikantencafé: Een goede voorbereiding is het halve werk


Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer:

Een goede voorbereiding is het halve werk

Hoe stel jij jezelf online aan een programmeur voor? Voor de een is het een korte tekst en een wazige foto, voor de ander zijn het mooie persfoto’s en een pakkende bio. Maar welke onderdelen zijn nou essentieel om die ene boeking in te koppen? Hoe schrijf je een goede bio? Wat moet je persfoto uitstralen? En hoe geef je precies genoeg informatie om jou muzikale act te laten knallen op het podium?
Deze en heel veel andere zaken worden beantwoord tijdens aankomend muzikantencafé. We nodigen: Dirk Baart (o.a. marketeer Valkhof Festival, Into The Great Wide Open), Petra Randewijk (technicus bij o.a. Doornroosje en Merleyn) en een fotograaf uit om al jouw prangende vragen te beantwoorden.

De formule van het muzikantencafé staat vast: laagdrempelig in contact komen met professionals om jouw act verder te helpen. Ook dit keer splitsen we op in 3 kleinere groepen en kan er gericht vragen gesteld worden aan onze gasten. Na iedere 20 minuten wisselen we door. Bereid je dus goed voor: neem je promomateriaal, visuele inspiratiebronnen en rider mee!

Aansluitend is er de mogelijkheid om te blijven hangen en de genodigden en andere muzikanten te ontmoeten. Iedereen die zich verbonden voelt met de Nijmeegse muziekscene is welkom.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier: https://forms.gle/tA1pvZEWFzS2ajsq5

Input voor een volgend muzikantencafé? Contact: lotte@doornroosje.nl

← Naar overzicht

18 maart - 20.00

Trianon, Nijmegen

Gratis

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland