Kies een regio

Live

Schuum: Mozarella // Black Hat White Hat


Maandelijks lanceert Schuum een nieuwe oogst lokale artiesten in jouw favoriete café in Nijmegen. Schuum verwelkomt elke creatieveling met zelfgeschreven muziek: net uit de oefenruimte of met al een berg aan vlieguren. Hier ontdek je muziek van Nijmeegse bodem! Deze maand zullen singer-songwriter Mozarella en folk/alt-countrygroep Black Hat White Hat het podium betreden.

Mozarella is een singer-songwriter uit Nijmegen. Ze begon in 2013 met het schrijven van haar eigen muziek en begon kort daarna met optreden. Ze schrijft persoonlijke en filosofische nummers op gitaar en piano. De focus ligt hierbij op poëtische teksten en haar heldere, originele stem. Haar optredens zijn heel eerlijk; ze is niet bang om haar hart even open te stellen en mensen naar binnen te laten kijken.

Black Hat White Hat is een spin-off van DIX/Steve Duke & The Earles. Gitarist Ray Van Haalen en singer-songwriter Erik van Oijen spelen samen met Ray’s dochter Lucy Van Haalen nummers die doen denken aan het werk van Gillian Welch & Dave Rawlings en Gram Parsons & Emmylou Harris. Black Hat White Hat is folk en alt-country van buitengewone warmte en diepte.

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

Black Had White Hat

 

Mozarella

← Naar overzicht

11 oktober - 15:30

Thiemeloods, Nijmegen

2,50

Tickets > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland