Kies een regio

Live

Schuum: Cloudsurfers // Hey Team


Maandelijks lanceert Schuum een nieuwe oogst lokale artiesten live in Nijmegen. Schuum verwelkomt elke creatieveling met zelfgeschreven muziek: net uit de oefenruimte of met al een berg aan vlieguren. Hier ontdek je muziek van Nijmeegse bodem! Met deze keer: Hey Team en Cloudsurfers.

Cloudsurfers
CLOUDSURFERS is een gevaarlijk lekkere mix van zonnige surf en stevige punk. Manische gitaarpassages en grungy vocals worden voortgestuwd door een vlammende ritmesectie. CLOUDSURFERS mengt het onberekenbare van Pulp Fiction, het zweet van Oh Sees en de garagepop van Together Pangea: that’s a pretty fucking good milkshake!

Hey Team
Hey Team is een vierkoppige Indie band uit Nijmegen, met leden uit verschillende hoeken van de Nederlandse muziekscene. Van underground DIY bands die vrijwel overal getourd hebben, behalve op de maan, tot wat bekendere acts die op de radio te horen zijn geweest. Een onwaarschijnlijke samenkomst die zich verbindt door een voorliefde voor vuig gitaarwerk en catchy zangmelodieën. De opgetelde ervaring van bandleden in bijna iedere denkbare vorm van alternative muziek resulteert in hoekige, opzwepende liedjes waarin in ruimte wordt gelaten voor meezingbare zanglijnen.

Let op: dit evenement is uitverkocht.

 

Cloudsurfers

Hey Team

← Naar overzicht

20 november - 19:30

Doornroosje, Nijmegen

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland