Netwerk

Schakelcafé | februari


Het Schakelcafé van Schakel025 is een maandelijkse netwerkborrel voor (jonge) makers om elkaar te inspireren, te ontmoeten, te voeden én bij te kletsen!

De gevolgen van corona zijn voor veel makers groot. Projecten kunnen niet doorgaan, bij velen is er een grote terugloop van inkomsten en een gebrek aan contact met (werk van) andere makers. In januari ging Schakel025 in gesprek met verschillende makers en hieruit kwam met name naar voren dat het gebrek aan natuurlijke netwerkmomenten een groot gemis is. Makers hebben contact met andere makers nodig: om je netwerk uit te breiden, ter inspiratie, ter bevordering van samenwerkingen en natuurlijk vanwege het sociale aspect.

Daarom organiseert Schakel 025 in 2021 maandelijks een (digitaal) Schakelcafé. Iedere laatste donderdag van de maand is het mogelijk om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en je te laten inspireren door een aantal makers die in de spotlights worden gezet. Aanmelden kan via deze link, aan paar dagen voor het evenement ontvang je via de mail instructies over de digitale omgeving.

← Naar overzicht

25 februari - 15:30

Online

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland