Kies een regio

Live

Rozessie #8: Tyr ONE, Susan Gemser, Noah Jay & DJ Lion-G


Op donderdag 16 juni vindt vanaf 18:00 uur de achtste gratis editie plaats van Rozessie, de vrijplaats voor jonge makers. Ditmaal vindt Rozessie plaats op het fijne dakterras van Rozet!

Hier krijgen jonge performers uit Arnhem en omgeving de kans om te laten zien wat ze in huis hebben.
Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een gratis hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Ook worden er video-opnames en foto’s gemaakt van de optredens, zodat deelnemende artiesten er ook nog eens een toffe registratie van hun optreden aan overhouden! De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten.

Line-up Rozessie

🔹Tyr ONE (Nederlandstalige hip-hop/rap)
Toen Tyrone op jonge leeftijd snoeiharde tracks van The Flipmode Squad uit de kamer van zijn broer hoorde komen, ontwikkelde hij al snel een intense passie voor hiphop. Op zijn 15e was hij te horen op het collectieve album ‘Rhymegen’ waarna hij al snel voor een vol Valkhofplein stond te performen op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Een paar jaar geleden verhuisde hij naar Arnhem waar hij vele meters maakte met Engelstalige acts als Featherweights, Potential Criminal en OJAM. Ook heeft hij van het festivalleven mogen proeven op de Zwarte Cross en Mañana Mañana. Nu heeft Tyr ONE besloten het roer om te gooien en zich te richten op zijn Nederlandstalige solocarrière. Verwacht speelse punchlines en kwetsbaarheid verpakt in een luchtig pakketje.

🔹Susan Gemser (singer-songwriter)
Susan Gemser schrijft Nederlandstalige singer-songwriter liedjes met teksten die tot de verbeelding spreken. Ze laat zich inspireren door onder andere WIES en Eefje de Visser, maar haar liefde voor de akoestische indie-folk ontbreekt ook niet in haar songs. Met alleen haar gitaar en warme stem neemt ze je mee op een prachtig tripje vol melancholiek.

🔹Noah Jay (singer-songwriter)
Noah Jay is een singer-songwriter die zowel uit de Mersey als de Mississippi rivier vist.  Als 6-jarig jongetje was hij al gefascineerd door de stem van Elvis Presley en als puber voelde hij zich gehoord door de teksten van Johnny Cash. Noah Jay is een gepokte en gemazelde songwriter die zich bewapend met zijn gitaar een weg vindt in het leven. Verwacht een mix van eigen werk en covers.

🔹DJ Lion-G (mix van urban, amapiano en deephouse.)
De 25-jarige Guillion komt oorspronkelijk uit Amsterdam, maar woont sinds een jaar in Arnhem. Een lange tijd geleden werd hij tijdens zijn werk in een beachclub in Bloemendaal verliefd op de Pioneer DJ-set en leerde hij de fijne kneepjes van het vak als after-DJ in club NYX in Amsterdam. Sindsdien is hij actief onder de naam Lion-G en heeft hij een flinke collectie aan urban, amapiano en deephouse opgebouwd. De afgelopen twee jaar draaide hij op allerlei plekken, van de gekste huisfeestjes tot illegale parties en nu is hij vastberaden om die energie op nog veel meer events te verspreiden!

Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl.

 

 

← Naar overzicht

16 juni - 18:00

Rozet, Arnhem

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland