Kies een regio

Live showcase

Rozessie #4: Alicia, Ramira & Ayralynn


Op donderdag 17 februari vindt de vierde editie plaats van het Arnhemse talentenplatform Rozessie. De 3e verdieping van Rozet Arnhem verandert deze avond in een grote huiskamer, mét een podium.

Hier krijgen jonge performers uit Arnhem en omgeving de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Ditmaal bestaat de gehele line-up uit female performers, uiteenlopend van spoken word tot catchy R&B! De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten en tussendoor draait DJ Rain plaatjes.

Line-up Rozessie

Tijdens deze vierde editie van Rozessie bestaat de gehele line-up uit female performers:

Ramira – R&B
Ramira is een multitalent en houdt zich met van alles bezig. Zo is ze al sinds haar 15e bezig met fotografie en begon ze zich niet lang daarna te richten op het schrijven van eigen teksten en het verder ontwikkelen van haar muzikale drive. In haar teksten verwerkt ze eigen ervaringen en levenslessen en deze deelt ze maar al te graag met de buitenwereld via haar catchy R&B songs.

Alicia – spoken word

Alicia ziet het mooie in haar naasten en haalt hier dan ook haar inspiratie uit. De ervaringen die zij opdoet gebruikt zij om haar groei vast te leggen op een expressieve manier. Haar oog voor alles dat uniek is en haar creativiteit creëren een mooie combinatie van diverse kunstvormen die een verhaal vertellen vol met emotie, kwetsbaarheid en passie.  Met haar teksten probeert ze anderen haar gevoelige kant te laten zien.

Ayralynn – singer-songwriter
Ayralynn is een autodidacte multi-instrumentalist en zangeres. Een echt ‘one woman band’, want door middel van een loopstation bouwt ze haar nummers op tot het lijkt alsof er een band staat te spelen. Ze neemt je mee in haar wereld van dromerige vibes, afgewisseld met wat akoestische nummers en verassende rock ’n roll solo’s. Zij componeert en schrijft al haar nummers zelf: originals only dus!

Wat: Vierde editie van Rozessie
Waar: Op de 3e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
Wanneer: Donderdag 17 februari 2021 van 18:00 tot ongeveer 20:30 uur
Entree:  Gratis, hapjes en drankjes aanwezig!

← Naar overzicht

17 februari - 18:00

Rozet 3e etage, Arnhem

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland