Kies een regio

Kennis & netwerk

Producerscafé X Nieuwe Electronische Waar: Creativiteit & AI


In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar verzorgt De Basis Nijmegen ook dit jaar weer vier masterclasses. Op donderdag 4 april is het weer zo ver. Kom en ontdek de geheimen en vooral de gevaren (!) achter AI (Kunstmatig Intelligentie) samen Michelle Apple (MiesFM)!

Let op: dit event zou eigenlijk plaatsvinden op 6 maart, maar is verplaatst naar 4 april.

Tijdens het producerscafé worden tips & tricks gedeeld en is de bar geopend om lekker te ouwehoeren over instrumenten, synthesizers en muziekproductie. Ter inspiratie maar uiteraard ook voor de gezelligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor al je andere vragen of problemen en ben je natuurlijk ook van harte welkom als niet-‘die-hard’ producer. Ditmaal staat het grootste gevaar van de (elektronische) producer centraal: Artificial Intelligence (AI)

MiesFM

MiesFM (Foto: Laure Hako)

 

Michelle Appel (beter bekend als DJ en producer MiesFM) zal laten zien hoe je AI in je voordeel kan laten werken als producer. Weet je bijvoorbeeld niet waar je moet beginnen of welke kant je op moet met je nieuwste muzikale creatie… misschien kan de computer je helpen! Eerder presenteerde Michelle haar AI muziekinstallatie voor De Basis en Kunstnacht dat lichaamsbeweging vertaald naar geluid. MiesFM is ook één van de geselecteerde producers van NEW 18.

Kom je langs?

Schrijf je in!

← Naar overzicht

4 april - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland