Kies een regio

Poppunt presents

Poppunt Gelderland X Mañana Mañana


Van 8 tot en met 11 juni 2023 vindt Mañana Mañana plaats bij kasteel Oolde in Laren. Op dit ontdekfestival in de Achterhoek vind je niet alleen bekende namen en internationale verrassingen, maar ook diverse Gelderse acts. Zo presenteert Poppunt Gelderland op donderdag de experimentele electro van ZOOK en de energieke garagerock van Wasted Youth Club.

ZOOK

ZOOK is een duo bestaande uit drummer Leander Seekings en vocalist Nadia Bouamra Martínez die beide studeren aan ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Met hun muziek verkennen ze verschillende genres en stijlen en combineren ze akoestische elementen met elektronische sounds en improvisatie. De muziek ontstaat in het moment en vaak in samenspel met andere kunstvormen, wat zorgt voor een oprechte muzikale connectie met het publiek. Perfect voor de tipi, hét luisterpodium van Mañana Mañana!

donderdag 8 juni – 18:00 – tipi

Wasted Youth Club

De party garage van Wasted Youth Club wordt geïnspireerd door de overlevingstocht van vier vrienden in hun quarter-life crisis en muziek van bands als Fidlar, Together Pangea en Ty Segall. Gevoed door zweet en bier creëert Wasted Youth Club live een muur van energie die de barrière tussen band en publiek in één klap sloopt. Op Mañana schudt de band het open podium wakker, dat donderdagavond verandert in een secret hide-out vol gitaargeweld.

donderdag 8 juni – 19:00 – open podium

Meer Gelderse acts op Mañana Mañana 2023

Benieuwd naar de andere Gelderse acts op de lineup van dit jaar? Check ons artikel!

← Naar overzicht

8 juni - 18.00

Kasteel Olde, Laren

Tickets > Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland