Kies een regio

Kennis en netwerk

Plankgas #4.1 + #4.2: Pop in Arnhem, vooruitgang met begrenzing


PLANK Arnhem organiseert twee handige avonden binnenkort. Gedurende twee avonden kun je terecht in Café Bosch om daar het een en ander te leren: de avonden staan in het teken van vooruitgang binnen de huidige beperkingen. Je kan hier bijvoorbeeld heen om contacten en inspiratie op te doen en om ervaringen uit te wisselen.

Op 5 oktober is de centrale vraag “Welke ondersteuning, adviezen en initiatieven houden de Arnhemse Pop op niveau?” Er zal gesproken worden over de belangrijkste ervaringen uit de afgelopen periode en welke kansen zich kunnen voordoen de komende periode. Ook zal men in gesprek gaan over hoe de muziekwereld eruit ziet na de crisis en over subsidies en fondsen die benut kunnen worden.

Op 6 oktober is het centrale vraagstuk “Wat kunnen we wél doen en waar kunnen we optreden en organiseren in Arnhem?” Er zullen onderwerpen aan bod komen zoals optreedgelegenheid in de stad en alternatieven voor optreden. Hoe blijft de Arnhemse pop levendig? En is er ondersteuning beschikbaar om dit mogelijk te maken?

Kortom: het beloven twee leerzame avonden te worden. Reserveren kan gratis door een mailtje te sturen naar pieter@jacobiberg.nl.

← Naar overzicht

5 oktober - 20:00

Café Bosch, Arnhem

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland