Kies een regio

Kennis & netwerk

PLANKGAS #9 – introducing: SONAR


Enkele dagen na de officiële lancering van Sonar nemen Imke Loeffen (Poppunt Gelderland) en Lisanne Sinnema (Poppunt Overijssel) de ins en outs van dit gloednieuwe muziekplatform met je door bij PLANK in Arnhem! Een avond met praktische tips en tricks en een kijkje achter de schermen, waardoor jij direct via Sonar op zoek kunt naar shows, airplay, support en meer.

Het platform is een initiatief van Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel in samenwerking met vele podia, festivals en mediapartijen. Sonar gaat live op 1 april tijdens het Booster Festival.

Wat?

Op Sonar kun je met je profiel reageren op geplaatste ‘pitches’ van organisaties als Doornroosje, Luxor Live, GIGANT, Hedon, Burgerweeshuis, Astrant, Metropool, ArtEZ Conservatorium, Booster Festival, Massive Music, Zwarte Cross, Encore Festival, Dauwpop, Tunecore, 3FM, Valkhof Festival, VPRO’s 3voor12, Epop Festival, Open Source Radio, Smaakmarkt, Voordekunst, Appelpop, GROWE en RTV Oost, en vele anderen zullen volgen. Uit alle inzendingen kiest de organisatie een match.

Voor wie?

Sonar is er voor artiesten uit Oost-Nederland. Acts uit alle genres zijn welkom: van techno-dj tot metalcoreband en van singer-songwriter tot hiphop act. Het is bovendien dé plek voor festivals, podia, publishers en media om passende en nieuwe acts op te duiken. Pitches kunnen uit heel Nederland en daarbuiten komen, maar alleen artiesten uit Gelderland en Overijssel kunnen reageren.

Programma

De initiatiefnemers van Sonar laten zien hoe het platform precies werkt en hoe jij jouw profiel slim in kunt richten. Je krijgt een unieke blik in de jurytool waarmee organisaties op zoek gaan naar de juiste match en krijgt meer info over de pitches die momenteel uitstaan. Marijn de Valk (Luxor Live/Ignite Bookings) vertelt hoe hij als boeker en programmeur gebruik maakt van het platform en waar hij op let bij het selecteren van een artiest voor een pitch. Verder is er volop gelegenheid voor vragen.

Kom dus zeker naar de Jacobiberg deze avond!

> Meld je hier aan.

Meer info

Kijk op www.checksonar.nl en volg de socials van Sonar op Instagram en Facebook voor de laatste updates.

← Naar overzicht

4 april - 19:30

Jacobiberg, Arnhem

Gratis

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland