Kies een regio

Open dag

Open Dag Popcentrum Jacobiberg


Na een succesvolle online editie van vorig jaar slaat Popcentrum Jacobiberg zondag 20 maart haar deuren weer open voor publiek. Wil jij weten of er muzikaal talent in je schuilt? Of wil jij ontdekken wat er allemaal in ons grote pand gebeurt en welke pop- en rocksterren, dj’s en producers (in spé) hier te vinden zijn? Kom langs en probeer muziekinstrumenten, geniet van optredens en workshops en ontdek ons pand.

Er is weer een breed scala aan optredens van bands en leerlingen van popschool. Daarnaast kun je een kijkje nemen in de lesruimtes, dj-ruimtes of producerruimtes. Wil je even meedoen? Of proeven hoe het is om gitaar of zangles te nemen aan de popschool? Dat kan! Ook wordt er bijvoorbeeld een workshop Funk gegeven door onze docent Jean-Paul Pino. Veel docenten zijn aanwezig tijdens de open dag zodat jij ze kan ontmoeten en vragen kunt stellen. Onze docenten kun je kennen van Navarone, Kenny B, Wild Romance en nog meer grote namen. Al onze docenten hebben conservatorium genoten en staan zelf nog met regelmaat op het podium. Ze hebben op festivals gestaan zoals Lowlands, WooHah, Zwarte Cross en Paaspop. 

Kortom, zondag 20 maart is een ideale kennismaking voor iedereen die nog twijfelt over het nemen van muziekles, interesse heeft in de oefenruimtes van Jacobiberg, de broedplaats, iedereen die het pand wil ontdekken of andere creatievelingen wil ontmoeten.

← Naar overzicht

20 maart - 13:00 - 16:00

Jacobiberg, Arnhem

Gratis

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland