Kies een regio

Online Q&A

Online Q&A: Music Support Gelderland & Overijssel


Vragen over het nieuwe Music Support fonds in Gelderland en Overijssel? Stel ze tijdens de online Q & A op donderdag 1 oktober, de dag dat de regeling officieel van start gaat! Om 19:00 hoor je via de livestream op onze socials alles over het nieuwe fonds, rechtstreeks van de organisatie en de muziekprofessionals die de aanvragen beoordelen. 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Poppunten in Gelderland en Overijssel starten samen een nieuw laagdrempelig fonds voor muzikanten: Music Support. Hierbij kunnen ambitieuze artiesten tot €1000 aanvragen om te investeren in hun muzikale carrière, de regeling gaat open op 1 oktober.

Online Q&A

Op de dag dat het fonds van start gaat, kun je terecht met al jouw vragen via de livestream op onze socials. Met:

🔹 Rocco Hueting is naast muzikant bij o.a. De Staat ook cultuurwetenschapper en bestuurslid popmuziek bij het Cultuurfonds Gelderland. Hij beoordeelt samen met andere muziekprofessionals de aanvragen in Gelderland.

🔹 Frank Satink boekt talloze grote festivals, acts en podia in Oost-Nederland vanuit Goomah Music en bij onder andere Metropool, Zwarte Cross, Dauwpop en Ribs & Blues. Hij beoordeelt samen met andere muziekprofessionals de aanvragen in Overijssel.

🔹 Dennis Platvoet is teamleider bij productiehuis De Nieuwe Oost, dat talentvolle artiesten uit allerlei disciplines verder helpt. We zijn voor de Q&A te gast in hun eigen podcaststudio in Deventer.

🔹 Harold de Boer is coördinator bij Poppunt Overijssel.

🔹 Imke Loeffen is coördinator bij Poppunt Gelderland.

Stuur jouw vraag in

Wil je zeker weten dat jouw vraag beantwoord wordt? Stuur hem vast (anoniem) in via dit formulier.

Zet jezelf op aanwezig

Zorg dat je het niet mist! Zet jezelf vast op aanwezig bij het Facebook-event.

← Naar overzicht

1 oktober - 19.00

Online

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland