Kies een regio

Kennis en netwerk

Online Feedback Café


Behoefte aan inhoudsvolle kroegpraat over jouw act? Tijdens het online Feedback Café zet De Nieuwe Oost pop in samenwerking met Booster diverse professionals in om d.m.v. online groepsgesprekken zo veel mogelijk kennis over de Nederlandse muziekindustrie te delen met artiesten uit Oost Nederland. Door online te sparren met professionals en andere artiesten krijg je misschien nieuwe inzichten en verse inspiratie voor jouw project. De insteek ligt niet enkel op het business/industrie aspect; er is ook ruimte om creatieve blokkades, processen en tips te behandelen. Elke brandende vraag is er één die beantwoord kan worden in het Feedback Café.

Wanneer je de inschrijving hebt gedaan en je keuze voor een professional hebt doorgegeven word je ingedeeld in een groep. Je komt dan via Zoom in een gesprek van een uur met een moderator, een professional uit de muziekindustrie en twee andere acts die op zoek zijn naar feedback.

De professionals die op 8 juni te gast zijn, zijn programmeurs Marijn de Valk (Luxor Live) en Elianne Weijers (Zwarte Cross en Mañana Mañana).

Schrijf je in via deze link.

← Naar overzicht

8 juni - 16:00 - 18.30

Online

gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland