Kies een regio

Kennis en netwerk

Online Feedback Café #4


Het Online Feedback Café is terug! Tijdens het Online Feedback Café zet De Nieuwe Oost pop in samenwerking met Booster diverse professionals in om d.m.v. online groepsgesprekken zo veel mogelijk kennis over de Nederlandse muziekindustrie te delen met artiesten uit Oost Nederland. Door online te sparren met professionals en andere artiesten krijg je misschien nieuwe inzichten en verse inspiratie voor jouw project. De insteek ligt niet enkel op het business/industrie aspect; er is ook ruimte om creatieve blokkades, processen en tips te behandelen.

Na afloop van de groepsgesprekken zal er onder leiding van De Nieuwe Oost een Zoom talkshow uitgezonden worden, waar een korte recap van de middag wordt gepresenteerd en actuele topics/vraagstukken uit de muziekindustrie met de aanwezige professionals worden besproken. De talkshow zal live te volgen zijn via Facebook.

Heb jij prangende vragen waar een antwoord op moet komen? Of wil je gewoon inspiratie opdoen in een brainstorm? Meld je voor 23 september aan via het aanmeldformulier.
← Naar overzicht

29 september - 13:30

Zoom

Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland