Kies een regio

Kennis & netwerk

No Man’s Land 2022


Op 7 december keert No Man’s Land terug naar TivoliVredenburg. De Utrechtse muziekconferentie viert haar 10-jarig jubileum met een inspirerend programma voor aanstormende en gevestigde artiesten, muziekprofessionals, beleidsmakers, medewerkers in de cultuursector en studenten.

In samenwerking met Ableton, Musicmaker en Booster Festival worden verschillende inspiratiesessies georganiseerd. Verschillende curatoren organiseren uitdagende expertpanels en gevorderde makers krijgen met sessies over o.a. subsidies, contracten en prestatiedruk concrete handvatten aangereikt. Het Spreekuur biedt de nieuwe generatie artiesten en muziekindustrieprofessionals de kans om hun demo, releaseplan of Instagram-account te pitchen aan meer dan 20 professionals. Nieuw is het aansluitende showcase-programma. Hier krijgt aanstormend talent een podium dat wordt geselecteerd in samenwerking met kunstvakonderwijs en productiehuizen.

Tickets

Young Professional Tickets (t/m 25 jaar) kosten €15,00 excl. servicekosten en Regular Tickets kosten €25,00 excl. servicekosten.

Meer info

Check het programma op de website van No Man’s Land
← Naar overzicht

7 december - 10:00

TivoliVredenburg, Utrecht

€25,-

Tickets > Naar website > Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland