Kies een regio

Live

De Nieuwe Notie presents: Tyr-ONE & Kwaboi


Op 16 juli presenteert De Nieuwe Notie Tyr-ONE & Kwaboi op de Zwarte Cross.

Maak kennis met de nieuwste generatie hiphoptalent uit Oost-Nederland! De Nieuwe Notie is een talententraject voor rappers, vocalisten, producers en beatmakers uit Gelderland en Overijssel. Dit jaar mochten zij 2 talenten kiezen die zichzelf mogen laten horen op de Zwarte Cross.

Tyr-ONE
Toen Marwin aka Tyr-ONE op jonge leeftijd snoeihard tracks van The Flipmode Squad uit de kamer van zijn broer hoorde komen, duurde het niet lang voor hij zich ook in hiphop ging verdiepen. Op zijn 15e was hij te horen op het collectieve album ‘Rhymegen‘ waarna hij al snel voor 1000 man stond te performen. Later verhuisde hij naar Arnhem waar hij vele meters maakte met Engelstalige acts als FeatherweightsPotential Criminal en OJAM. Nu heeft Tyr ONE besloten het roer om te draaien en zich te richten op zijn Nederlandstalige solocarrière. Verwacht speelse punchlines en harde lines over alle onderwerpen die door zijn hoofd gaan zonder het te zwaar te maken. 

Kwaboi
De 25-jarige Kwaboi was vroeger een Kwajongen, maar tegenwoordig is hij een ambitieuze rapper die zijn emoties in een persoonlijk verhaal op beats zet. Hij combineert rap met catchy popmelodieën. Met zijn rauwe stemgeluid, snelle flows en persoonlijke raps weet hij zijn publiek te raken en aan zich te binden. Zijn teksten gaan over herkenbare onderwerpen als liefde, geluk en prestaties. Daarnaast bespreekt hij gebroken banden, pesterijen en het gebrek aan een rolmodel in het verleden. Hij hoopt door deze lastige onderwerpen bespreekbaar te maken een rolmodel te zijn die hij vroeger zelf gemist heeft. 

Beide talenten zullen te zien zijn op The Noaberhood!

 

← Naar overzicht

16 juli - 15:00 - 15:30

Zwarte Cross, Lichtenvoorde

Tickets > Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland