Kies een regio

Live

NEW X Valkhof Festival


Van 13 t/m 19 juli vindt het jaarlijkse Valkhof Festival weer plaats in Nijmegen. Op het programma staan uiteenlopende acts uit binnen- en buitenland. Nieuwe Electronische Waar (NEW), het platform voor elektronische muziek uit Oost-Nederland, presenteert er drie aanstormende ambient acts. 

Op donderdag 18 juli krijgt NEW de sleutel van de Kapel, het intieme podium achter op het terrein in het Valkhof Park. Hier presenteren zij drie ambient acts die onderdeel uitmaken van de selectie van Nieuwe Electronische Waar. De combinatie van de unieke setting van de Kapel en het sfeervolle programma zal garant staan voor een bijzondere avond.

Timetable

🔹 20.00-20.45 Amber Baju

🔹 22.15-22.45 Fuzei

🔹 23.30-00.15 Doolcirkel

Valkhof Festival

Het gratis toegankelijke Valkhof Festival is een ontdekkingsfestival waar zowat elk denkbaar genre aan bod komt. Gedurende zeven dagen vind je meer dan 150 acts op een van de zeven podia in het Nijmeegse Valkhofpark.

> Meer info

Over Nieuwe Electronische Waar

NEW is hét platform en traject voor producers van elektronische muziek uit Oost-Nederland. Ieder jaar worden diverse producers en makers van elektronische muziek uit Gelderland en Overijssel ondersteund in hun carriere.

> Meer info

← Naar overzicht

18 juli - 20.00

Valkhof Festival

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland