Kies een regio

Kennis & netwerk

NEW x De Basis Producerscafé: Roland TB303


Op dinsdag 4 april is het producerscafé van De Basis weer geopend. In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar verzorgt De Basis Nijmegen ook dit jaar weer vier masterclasses. Dit seizoen wordt afgetrapt met de Nijmeegse godfather van de Roland TB303: Daan Doeleman (Doornroosje). Deze avond worden de mogelijkheden van dit magische apparaat verkent en kan jij uitproberen hoe ze nou echt klinken.

Tijdens het producerscafé worden tips & tricks gedeeld en is de bar geopend om lekker te ouwehoeren over instrumenten, synthesizers en muziekproductie. Ter inspiratie maar uiteraard ook voor de gezelligheid.

Daan Doeleman

Op 4 april is niemand minder dan de Nijmeegse godfather van de Roland TB303: Daan Doeleman te gast. Daan ken je wellicht als de geluidsman van Doornroosje, van zijn live optredens of misschien ook wel als Midnight Engineering. De man verantwoordelijk voor supertoffe modificaties aan TB303s, Rolands legendarische bassynthesizer. Deze avond worden de mogelijkheden van dit magische apparaat verkend en kan je eens uitproberen hoe ze nou echt klinken (mocht je nou niet zelf al een 303 bezitten). Daan neemt er namelijk een paar mee, ondersteund door een aantal originele Roland drumcomputers!

Ben jij er bij? Schrijf je hier in!

← Naar overzicht

4 april - 19.00u

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland