Kies een regio

Kennis & netwerk

NEW X De Basis Producerscafé: Mastering


In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar verzorgt De Basis Nijmegen vier verschillende masterclasses. Op dinsdag 3 oktober is het weer zo ver. Kom en ontdek de geheimen achter mastering met Jeffrey de Gans, de meester achter de schermen van De Jeugd van Tegenwoordig!

Tijdens het producerscafé krijg je tips & tricks en is de bar geopend om lekker te ouwehoeren over instrumenten, synthesizers en muziekproductie. Ter inspiratie maar uiteraard ook voor de gezelligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor al je andere vragen of problemen en ben je natuurlijk ook van harte welkom als niet-‘die-hard’ producer.

Jeffrey De Gans

Jeffrey de Gans is geboren in 1971 en was vanaf de dag dat hij werd geboren geobsedeerd door muziek, geluid en techniek. Op 10-jarige leeftijd begon hij te experimenteren met tapedecks, mixers en draaitafels terwijl hij de discorecords van zijn zus draaide. Later had hij zijn eigen (illegale) radiostation, werkte hij voor een drive-in-show, was hij actief bij verschillende radiostations, produceerde en bracht meer dan 80 vinylplaten uit, bezat verschillende platenlabels en draaide wereldwijd op talloze feesten als DJ.

 

Ben jij er bij? Meld je hier even aan.

← Naar overzicht

3 oktober - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland