Kies een regio

Kennis & netwerk

NEW X De Basis Producerscafé: Fix Je Mix


In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar verzorgt De Basis Nijmegen vier masterclasses. Op dinsdag 5 september is er weer een producerscafé, dit maal met Thomas de Graaf (Faffi), die zal laten zien en horen hoe hij een mix fixt.

Tijdens het producerscafé worden handige tips & tricks gedeeld en is de bar geopend om lekker te ouwehoeren over instrumenten, synthesizers en muziekproductie. Ter inspiratie maar ook voor de gezelligheid. Uiteraard is er ook ruimte voor al je andere vragen of problemen en ben je natuurlijk ook van harte welkom als niet-‘die-hard’ producer.

Faffi

Thomas de Graaf – beter bekend als Faffi– is een producer en mix engineer uit actief binnen Pop, Dance en Hip-Hop momenteel gevestigd in Wisseloord Studio’s. Zijn producties leunen hevig op harde drums en experimentele sounddesign, om dit vervolgens uit te balanceren met strakke/moderne mixen. De in-the-box technieken uit de EDM wereld worden naar alle andere genres waar hij aan werkt gebracht om een frisse fusie te creëeren. Na het uitbrengen van zijn eigen materiaal is hij nu gefocust op het werk van andere artiesten. Waar er dan ook aan gewerkt wordt, grote kans dat het luid is!

Aanmelden

Ben jij er bij? Meld je dan even aan via de website van De Basis!

← Naar overzicht

5 september - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland