Kies een regio

Live

NEW Release Party


Nieuwe Electronische Waar (NEW) viert zijn 18e release in Rembrandt. Ieder jaar selecteert NEW de tien beste producties en brengt deze uit op de befaamde NEW compilatie. Dit jaar stuurden ruim 100 producers van elektronische muziek uit Gelderland en Overijssel hun track in voor NEW18.

De inzendingen zijn beluisterd en beoordeeld door een brede vakjury, bestaande uit o.a. dj’s/producers, programmeurs en talentontwikkelaars. Slechts tien producties werden geselecteerd en komen op de compilatie van NEW18. Tijdens deze releaseshow in de skybar van Rembrandt worden de geselecteerde tracks gepresenteerd.

Nieuwe Electronische Waar

Nieuwe Electronische Waar (NEW) is hét platform voor producers van elektronische muziek uit Oost-Nederland. Ieder jaar worden 10 producers van elektronische muziek uit Overijssel en Gelderland geselecteerd op basis van hun ingezonden productie. De geselecteerde tracks worden uitgebracht op de NEW compilatie en de producers worden een jaar lang ondersteund aan de hand van verschillende coachings, workshops, showcases en een songcamp. Ook producers die niet tot de selectie behoren kunnen op weg geholpen worden door middel van o.a. tips, advies en netwerk.

Ben jij er bij?

De entree is gratis, claim je ticket via de ‘Bestel Tickets’ button op de site van Luxor Live!

← Naar overzicht

9 maart - 19.30

Rembrandt, Arnhem

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland