Kies een regio

Kennis & netwerk

Muzikantendag Ede-Wageningen


De eerste MUZIKANTENDAG voor artiesten en acts uit Ede, Wageningen en directe omgeving is een ware muziekconferentie, in Astrant! Verwacht een middag vol interessante panels, workshops, netwerkmomenten en feedbacksessies. Aansluitend vinden de ‘Ede-Wageningen Ontspoort’ showcases plaats.

Het concept van de MUZIKANTENDAG is simpel: een dag (12:00 – 17:00) vol programma gericht op lokale muzikanten en afgestemd op de behoeften van diverse artiesten, voor uiteenlopende genre’s en niveau’s, met aansluitend het Ede-Wageningen Ontspoort Showcase event (19:00 – 00:00).

Programma

Het programma bestaat uit diverse themapanels, workshops en feedbacksessies, allemaal ondersteund en begeleid door toonaangevende professionals uit verschillende lagen en invalshoeken van de regionale muzieksector. Van Talentontwikkelaars, tot Performance-coaches, Programmeurs, Marketeers, Netwerk-professionals en Studiohouders, zijn allemaal aanwezig deze dag om jou van (nieuwe) kennis te voorzien!

Houd voor het exacte programma de kanalen van Astrant in de gaten.

Hoe werkt het?

Je kunt als artiest, muzikant of geïnteresseerd persoon gratis deelnemen aan de muzikantendag op inschrijving vooraf (zie aanmelden).
Vervolgens kun je aangeven bij welke panels je aanwezig wilt zijn en of je een feedbacksessie wilt met één of meerdere van de aanwezige professionals. Tijdens een feedbacksessie krijg je 15min. de tijd om over één concrete vraag te sparren met één van de professionals. LET OP! VOL = VOL!

Aanmelden

Aanmelden voor deze Muzikantendag doe je hier.

← Naar overzicht

20 mei - 12.00

Astrant, Ede

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland