Kies een regio

Workshop

Muzikantencafé: Songwriting


Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse artiesten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer:

‘Muzikantencafé: songwriting’

Deze keer delen we praktische tips over songwriting. Want: Hoe creër je een flow? Hoe bewaak je het proces als je een nummer schrijft met de hele band? Of hoe schrijf je een nummer als je geen inspiratie hebt maar wel een deadline? Meerdere wegen leiden naar Rome en daarom hebben we verschillende professionals uitgenodigd om jullie vragen te beantwoorden. Vanuit het perspectief van een componist (Rinus Aarts / Speakerfood), een band die samen schrijft (Black Bottle Riot) en een songwriter (Lea Kliphuis) belichten we de verschillende benaderingen binnen songwriting.

De formule van het muzikantencafé staat vast: laagdrempelig in contact komen met professionals om jouw act verder te helpen. Dit keer splitsen we weer op in kleinere groepjes en kan er gericht vragen gesteld worden aan onze gasten. In totaal neem je dus deel aan sessies van 3 x 20 minuten.

Het is belangrijk dat je jezelf van te voren inschrijft, dat kan via het aanmeldformulier.

← Naar overzicht

13 oktober - 20:00

Hubert, Nijmegen

Gratis

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland