Kies een regio

Kennis & netwerk

Muzikantencafé: Roos van Nijmegen 2023


Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse artiesten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer:

Roos van Nijmegen 2023

Wil jij spelen in Doornroosje en op het Valkhof Festival? Doe dan mee aan De Roos van Nijmegen! Als winnaar kom je namelijk gegarandeerd op beide plekken te spelen.

Voor je De Roos wint, moet je eerst door de demoselectie heen. Wil je weten hoe je opvalt tussen de andere inschrijvingen? Deze avond lichtten een oud-deelnemer, oud-jurylid en organisator toe wat de ervaringen en voorwaarden zijn van de competitie, waar je op moet letten tijdens de voorselectie en hoe je het zo ver mogelijk kan schoppen.

De formule van het muzikantencafé staat vast: laagdrempelig in contact komen met professionals om jouw act verder te helpen. Dit keer zal het een informatieavond zijn waarbij er naderhand de ruimte is om te borrelen en andere muzikanten te ontmoeten.

Het is fijn als je jezelf van te voren inschrijft, dat kan via deze link.

🔹 Inloop 19:30
🔹 Start 20:00
🔹 Entree: gratis

← Naar overzicht

6 december - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland