Kies een regio

MASTERCLASS

MASTERCLASS – Popronde


Maandag 12 februari vindt de eerste editie van Poppunt Stedendriehoek MASTERCLASS plaats! Een plek om kennis te maken met belangrijke thema’s die jou als muzikant verder gaan helpen. Onder het genot van een versnapering ga je kennismaken met muziekprofessionals die jou de fijne kneepjes van het vak bij kunnen brengen.

Tijdens deze eerste editie gaan we dieper duiken in de wereld van de Popronde. Dit reizende festival is de ideale springplank voor veelbelovend, muzikaal talent om binnen en buiten hun eigen regio te gaan spelen. Een mooie kans om in korte tijd op heel veel verschillende plekken te spelen. In het verleden hebben grote namen als Racoon, De Staat, Dotan en Kensington deel genomen. Genoeg reden dus om aan te schuiven!

We gaan in gesprek met Chris Moorman van Popronde Nederland. Chris is verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en PR bij de Popronde. Daarnaast duikt ‘ie vaak op in panels, geeft hij workshops en gastcolleges. Voorheen werkte hij als hoofd marketing en communicatie bij Welcome to The Village, als programmeur bij FestiValderAa en als opnameleider bij tv-programma’s Op de Planken, The Ballroom en Cultuurbooster. Ook stond Chris ooit zelf op of naast het podium, met een mondharmonica aan zijn lippen of als tourmanager van o.a. Rondé en Waltzburg en deed hij het management voor internationaal indiefolk collectief Folk Road Show.

Als special guest schuift deze avond Daniel Brokke aan. Als frontman van de band Daniel Brooke heeft hij in 2023 meegedraaid met de Popronde. Hij komt vertellen over zijn ervaringen on the road.

Vast in de stemming komen? Check hier de tips van Poppunt Gelderland voor jouw Popronde aanmelding!

← Naar overzicht

12 februari - 20:00 uur

Hanzehof, Zutphen

Gratis

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland