Kies een regio

Kennis & netwerk

Muzikantencafé: Naar het buitenland


Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse muzikanten en geïnteresseerden om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie wordt een andere expert uitgenodigd die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer op dinsdag 9 januari: Naar het buitenland.

Cloudsurfers spelen niet alleen in Nederland alle zalen plat, maar zijn ook hard aan de weg aan het timmeren in het buitenland. Groot tijd om deze DIY-band even aan de tand te voelen over internationaal touren. Want hoe wordt je geboekt in het buitenland? En hoe bereid je je daarop voor?

Tijdens het muzikantencafé van 9 januari gaan ze dieper in op praktische aspecten zoals werk, planning en beschikbare subsidies voor een succesvolle internationale tour. Daarnaast delen de leden van Cloudsurfers hun ervaringen over het behoud van harmonie tijdens het leven on the road, inclusief sociale en muzikale uitdagingen, en hoe ze publiek aantrekken in verschillende Oost-Europese steden. Een kans om de geheimen van een succesvolle internationale tour te ontdekken!

← Naar overzicht

9 januari - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland