Kies een regio

Kennis & netwerk

Muzikantencafé: Muzikantenspeeddates


Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum in het café van De Basis een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer: Muzikantenspeeddates!

Opzoek naar nieuwe muzikale samenwerkingen? Op 5 maart komt de Nijmeegse muziekscene bijeen in het café van De Basis met maar één doel: nieuwe mogelijke muzikale partners vinden! Neem je muziek/demo’s of andere ideeën mee en inspireer anderen met jouw muziek of raak in de ban van de muziek van een andere Nijmeegse muzikant!

Hoe gaat het in zijn werk?

Ditmaal is het muzikantencafé in De Basis niet luisteren naar één of twee experts, maar ben jij zelf aan het woord. De avond begint met een kennismakingsronde waarin je kort je muzikale achtergrond kunt delen. Bereid daarbij ook goed voor wat je zoekt in een muzikale partner? Vervolgens neem je plaats aan een tafel en starten de kennismakingsrondes van enkele minuten. Klaar? Dan schuift iedereen door! Aan het eind van de rondes kan je aan de bar verder praten met de muzikanten waar je het meeste mee klikte en wie weet ontstaat er wel een nieuwe Nijmeegse act op deze avond!

← Naar overzicht

5 maart - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland