Kies een regio

Kennis & netwerk

Muzikantencafé: Muziek en recht


Het muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse artiesten en muziekprofessionals om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie wordt een expert uitgenodigd die alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Op dinsdag 12 december gaat het over muziek en recht. 

Kleine acts zijn vaak kwetsbaar, en naar de rechter stappen is doorgaans een lastige weg. Tijdens dit muzikantencafé leer je alles wat je moet weten om onaangename situaties te voorkomen. De Basis residents, Martin Speelt Gitaar en de leden van Femme Fugazi, hebben de nodige juridische know-how en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wat kun je verwachten?

Het begint allemaal bij het opzetten van je act, maar wat komt daarna? Denk aan het creëren van een herkenbaar beeldmerk, investeringsbeslissingen en het kiezen van de juiste rechtsvorm die bij jou past. Als je je eerste show voorbereidt, waar moet je dan rekening mee houden? En wat zijn de cruciale punten waarop je moet letten tijdens je eerste opname of hit? Ook wordt alles over Buma Stemra, de Kamer van Koophandel en contracten besproken.

Dus, ben je een aspirant-muzikant, een opkomende artiest, of een doorgewinterde professional? Kom naar het muzikantencafé op 12 december en krijg inzicht in alle juridische aspecten van het muzikantschap.

← Naar overzicht

12 december - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland