Kies een regio

Workshop

Muzikantencafé: Inside the Track


Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Iedereen die zich verbonden voelt met de Nijmeegse muziekscene is welkom. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer: ‘Inside the track’
Dit keer neemt Schuum je mee in de wereld van muziekproductie! Bij muziekproductie is een DAW (Digital Audio Workstation) onmisbaar. Een DAW is een computerprogramma waarmee je o.a. geluid kunt opnemen, bewerken en arrangeren. Schuum nodigt dit keer twee verschillende producers uit: Petra Randewijk (Herrie Produktie) en Thijs Jacobs (Draaikunde / Boomshakalak), beide gebruiken verschillende software voor hun producties.
Kies je voor de masterclass van Petra, dan duik je in de wereld van ProTools. Aan de hand van een recente mix, laat Petra zien hoe de losse sporen samen tot een mooi geheel komen, en welke technieken ze gebruikt bij de individuele sporen. Meer geïnteresseerd in hoe je een begin maakt in Ableton? Dan kies je voor de masterclass van Thijs! Hij laat je zien hoe je snel op gang komt en welke elementen daaraan bijdragen.
Aanmelden voor de sessie met Petra kan hier, klik hier voor de sessie van Thijs. Meld je aan voor 10 mei 15:00.
← Naar overzicht

11 mei - 20:00

Online

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland