Kies een regio

Netwerk

Muzikantencafé: in gesprek met De Basis


Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Iedereen die zich verbonden voelt met de Nijmeegse muziekscene is welkom. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer:

Muzikantencafé: In gesprek met De Basis

Het komt steeds dichterbij. De opening van muzikale broedplaats De Basis. Wil jij weten wat De Basis voor jou kan betekenen? Welke ruimtes er beschikbaar komen en wat voor activiteiten er straks voor makers worden georganiseerd? Komend muzikantencafé is kwartiermaker Angela Verkuijlen uitgenodigd om al jouw prangende vragen over De Basis te beantwoorden. Tijdens dit spreekuur krijg je o.a. een virtuele rondleiding door het pand, zal Angela de planning van het komend jaar toelichten en zal ze vertellen welke mogelijkheden er voor wie zijn.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier: https://forms.gle/xVuzZtDGLVirXSMs9 Inschrijven kan tot maandag 12 april om 15:00.

← Naar overzicht

13 april - 20:00

Online

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland