Kies een regio

Kennis en netwerk

Muzikantencafé: Geselecteerd worden voor Popronde 2022


Muzikantencafé is dé dinsdagavond voor Nijmeegse muzikanten en professionals in spé om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie nodigt Schuum een andere expert uit die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer: ‘Geselecteerd worden voor Popronde 2022’

Altijd al willen meedoen met Popronde? Maar heb je geen idee hoe je opvalt tussen de andere inschrijvingen? Of wil je weten of je er al klaar voor bent? Dit jaar organiseren we weer een Muzikantencafé in het thema van Popronde. Ook dit jaar zijn Chris en Rico van Popronde van de partij. Zij kunnen je alles vertellen hoe de selectie en inschrijvingen in zijn werk gaan. Verder zijn Pieter Sloot van Cloudsurfers en Flo van Thaïti aanwezig om hun ervaringen als artiest te delen over dit reizende festival.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier. Inschrijven kan tot dinsdag 25 januari 15:00

Dit zal weer een online editie van Muzikantencafé worden via Zoom. Na een korte inleiding splitsen we op via Break-outsessies, samen met een paar mede muzikanten kun je vervolgens gericht vragen stellen aan onze gasten. In totaal neem je deel aan 3 sessies à 15 min. Je spreekt dus 3 van de 4 gasten!
Bereid je goed voor: wat wil je precies van onze sprekers weten?

Input voor een volgend muzikantencafé? Contact Lotte

← Naar overzicht

25 januari - 20:00

Zoom

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland