Kies een regio

Kennis & netwerk

Muzikantencafé: De Studio In


Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse muzikanten en geïnteresseerden om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie wordt een andere expert uitgenodigd die je alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Elke editie staat in het teken van een ander thema, dit keer op dinsdag 12 september: De studio in!

Waar zijn demo’s goed voor? Wanneer is je take goed genoeg? Wat is het verschil tussen een producer en een recording engineer? En welke heb jij nodig? Op 12 september gaat het over demo’s, preproductie, studiovoorbereiding, mixing en mastering. Met click of zonder, live zang of dubben, thuis recording of studio: alles komt aan bod. Schrijf je vragen op, meld je aan en brand los!

Programma

Te gast is componist, recording en mixing engineer David Tonnaer. Als onderdeel van Bij NautaMix, de professionele opnamestudio van Hubert, kan David je adviseren over de compositie, mixage of productie van je werk. Uiteraard kun je hem ook het hemd van het lijf vragen over de mogelijkheden van Nautamix.
Daarnaast zijn ook de leden van Waltzburg aanwezig, resident van De Basis. De vriendenband heeft het afgelopen jaar veel aan eigen producties gewerkt in verschillende studio’s in Nederland en Vlaanderen en heeft ook ervaring met (pre)productie in de studio’s van De Basis. Na hun eerste, succesvolle debuutplaat ‘Cut The Wire’ bezig met een opvolger. Tegen welke dingen lopen zij aan en wat hebben ze geleerd van hun studio-ervaringen?

Aanmelden

Wil jij alles leren over het studioproces? Meld je aan via de website van De Basis!

← Naar overzicht

12 september - 19.30u

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland