Kies een regio

Kennis & netwerk

Muzikantencafé: De Roos van Nijmegen


Het Muzikantencafé is dé avond voor Nijmeegse artiesten en muziekprofessionals om kennis op te doen en te delen. Bij elke editie wordt een expert uitgenodigd die alles kan vertellen over een specifiek aspect van de muziekscene. Op 14 november staat het evenement in het teken van de Roos van Nijmegen, dé competitie voor muzikaal talent in Nijmegen waarbij de winnaar de kans krijgt om op te treden in Doornroosje en op het Valkhof Festival.

Tijdens het muzikantencafé op 14 november zal Roos van Nijmegen stagiaire Janna Visser je alles vertellen over wat je als band moet weten om mee te doen aan de Roos van Nijmegen, inclusief informatie over data, regels, motivatie en tips. Daarna delen voormalige deelnemers, de bandleden van Dan Mango en FEMME FUGAZI, hun ervaringen met de Roos 2023.

Denk jij eraan om deel te nemen aan de Roos van Nijmegen en kans maken om op grote podia te staan? Kom dan naar het muzikantencafé op 14 november en ontdek alles wat je moet weten om je act naar het volgende niveau te tillen.

Aanmelden

Via de website van De Basis kun jij jezelf aanmelden voor deze avond.

← Naar overzicht

14 november - 19.30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland