Kies een regio

Kennis en netwerk

Muzikantencafé: De neuzen dezelfde kant op


Muzikantencafé is de gezellige netwerkavond in Nijmegen waar je kennis kunt opdoen en in contact komt met andere (Nijmeegse) muzikanten. Maandelijks nodigt Schuum verschillende experts uit die je van alles kunnen vertellen over muziekgerelateerde onderwerpen. Ieder café behandelen zij een ander thema, met dit keer:

De neuzen dezelfde kant op

Teamwork makes the dream work. Is dat ook echt zo? Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? Doet iedereen evenveel, of is er één bandlid met een duidelijke creatieve visie? Hoe blijf je eerlijk én aardig in een creatief proces? Welke prioriteiten stel je en welk effect heeft dat op de band? Een band is net een huwelijk maar dan met meerdere personen. Dit keer gaan we met elkaar en professionals in gesprek, hoe pakt iedereen dit aan? En wat kan je van elkaar leren?

De formule van het muzikantencafé staat vast: laagdrempelig in contact komen met professionals om jouw act verder te helpen. Dit keer zal het in de vorm van een groot groepsgesprek zijn.Ben je erbij? Meld je hier aan

Toegang: gratis, bar is pin-only
Input voor een volgend muzikantencafé? Contact: lotte@debasisnijmegen.nl

← Naar overzicht

18 oktober - 19:30

De Basis, Nijmegen

Gratis

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland