Kies een regio

Kennis en netwerk

Muziek Meeting Achterhoek


Nieuwe Editie Muziek Meeting Achterhoek staat klaar voor makers en de Muzieksector
Op zaterdag 23 oktober organiseren De Nieuwe Oost Pop, DRU Poppodium, Amphion Cultuurbedrijf en de Dag van de Achterhoekse Popmuziek de Muziek Meeting Achterhoek. MMA is een gratis dag voor iedereen die zich regelmatig met muziek bezig houdt: van producers tot hiphopartiesten, boekers, managers, podcasters, technici, programmeurs en podia. Alle stijlen worden vertegenwoordigd: van rap tot house en classic tot pop.
Gedurende de dag kunnen deelnemers genieten van verschillende paneldiscussies, masterclasses en een afsluitende netwerkborrel.
Programma
Tijdens Muziek Meeting Achterhoek vinden er drie paneldiscussies plaats. De panel ‘Gigs & boekingen’ en hoe je nieuwe optredens scoort in de post-covid era wordt ondersteund door Shannon van der Werff en Goomah Music’s Tim Kampman. Tijdens ‘Releasen anno 2021’ spreken Martijn Crama en rapper Zowo (Jesse) over hoe je d.m.v.spotify, radio, of vinyl inschakelt om een luisterend publiek te veroveren. Voor de panel ‘Livestreams en online content’ geven Ruud Gielen en Joris Postulart je de gouden tips om je online show opmerkelijk te maken. Gedurende het event worden er ook drie masterclasses gegeven voor de liefhebbers. Op de dag zelf kun jij kiezen wat je het liefst wil bezoeken: een presentatie over NederhopNL, Sofware als ‘Ableton & Fruityloops’ of een presentatie van Imke Loeffen over Poppunt Gelderland.
Netwerkborrel
De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Gedurende de borrel hebben deelnemers de kans om na te praten met enthousiaste vakgelijke en aanwezige specialisten. De perfecte kans om jouw netwerk uit te breiden.
Aanmelden kan tot op de dag zelf via deze link.
← Naar overzicht

23 oktober - 12:00

Amphion Cultuurbedrijf, Doetinchem

Facebook event >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland