Kies een regio

Kennis & netwerk

Meedoen is de Kunst netwerkbijeenkomst


Op maandag 27 november organiseren het Cultuurfonds en Cultuur Oost samen met een aantal partners de netwerkbijeenkomst Meedoen is de Kunst. Ben je een maker of actief bij een amateurkunstvereniging of culturele instelling en wil je graag je netwerk uitbreiden en/of meer weten over de diverse regelingen die er voor cultuur zijn? Dan ben je van harte welkom!

De avond begint met een buffet, waarna het programma plenair van start gaat. Er wordt terug én vooruit geblikt op de makersregeling, een maker vertelt over een project dat tot stand is gekomen met de makersregeling en je ontmoet de samenwerkingspartners van Meedoen is de kunst.

Verder zijn er twee werksessies:

🔹 Cultuur Academy geeft voorproefje van de training Weet wat je waard bent

🔹 voordekunst neemt je mee in de wereld van de crowdfunding.

Via het inschrijfformulier kun je je aanmelden voor één van de werksessies. Ook kun je uitgebreid netwerken met andere makers, culturele organisaties en fondsen, waaronder Rozet, voordekunst, Cultuurfonds, Kunstbende, Poppunt Gelderland, VSBfonds en Fonds voor Cultuurparticipatie.

Aanmelden en programma

Op de website van Cultuur Oost vind je meer informatie over het programma en lees je hoe je jezelf kunt aanmelden voor deze bijeenkomst

← Naar overzicht

27 november - 17.30

Rozet, Arnhem

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland