Kies een regio

Kennis & netwerk

MASTERCLASS – Programmeurs en boekers


Maandag 15 april gaan we tijdens MASTERCLASS nader kennis maken met het werk van programmeurs en boekers. Hoe kan je het beste een programmeur bereiken? Vanaf wanneer ga je op zoek naar een boeker? Hoe zorg je ervoor dat je act zo interessant mogelijk is voor een programmeur of boeker? Op deze vragen en meer zullen Marijn de Valk (programmeur voor Luxor Live en boeker bij Ignite Music) en Simeon Pranger (oprichter boekingskantoor Treetop Agency) antwoord gaan geven.

Marijn de Valk

Marijn de Valk werkt sinds 2015 als concertprogrammeur bij poppodium Luxor Live in Arnhem. Hij begon als tiener met het spelen in een rockband, kreeg een (langdurige) bijbaan bij de lokale platenzaak en ging zich van daaruit ook bezighouden met het organiseren van instore optredens en kleine festivals. Via die weg rolde hij langzaam het programmeursvak in en inmiddels is hij naast zijn werk in Arnhem ook actief als boeker bij Ignite Music voor onder meer Marise, Silke Veld en Hardslag.

Simeon Pranger

Simeon is de oprichter van boekingskantoor Treetop Agency uit Utrecht. Hij representeert een breed scala aan artiesten afkomstig uit maar liefst 17 landen, onder wie internationale acts zoals Bongeziwe Mabandla (ZA), Salvador Sobral (PT) en Bare Jams (UK) en Nederlandse talenten zoals POM, Pieter de Graaf en Texoprint. Tevens doet Simeon het management van opkomende artiesten Marathon, Bony Macaroni en Roofman.

Aanmelden

Wil je hierbij zijn? Toegang is geheel gratisch! Alleen maar even aanmelden via deze LINK.

← Naar overzicht

15 april - 19:30

Hanzehof, Zutphen

Gratis

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland