Kies een regio

Workshops

Kunstbende Worskhopdag


Kunstbende Gelderland organiseert een workshopdag op 15 januari in GIGANT! Deze dag worden er maar liefst 4 verschillende workshops gegeven door topdocenten. Let op: deze zijn enkel toegankelijk voor artiesten t/m 18 jaar.

RAP/SPOKEN WORD door Dani Apeldoorn
Tijdens deze workshop krijg je uitleg over ritmiek en schrijven om vervolgens samen of individueel een rap te maken. Tijd over? Dan mag je een vette opname maken!
12:30 – 14:15uur

THEATER door Koen Frijns
Personages spreken anders, omdat ze een andere achtergrond en andere ervaringen hebben. In deze workshop leert Koen jou waarom het belangrijk is om je personages een taal te geven en hoe je dat kan doen.
12:30-14:15uur

PODIUMPRESENTATIE door Fulco Deken
Hoe kan het dat die ene artiest een publiek inpakt? Natuurlijk is aanleg belangrijk, maar een hoop van je uitstraling op een podium heeft te maken met zaken die je jezelf kan aanleren.
14:45-16:30uur

ILLUSTREREN door Patrick Hiemstra
Tijdens deze workshop helpt Patrick je om een kledingontwerp, gevoel, muziek (etc.) te vertalen in een modische illustratie de sfeer uitdrukt en vertaalt wat je wilt zeggen met jouw ontwerp.
14:45-16:30 uur

Deelname is gratis! Je kan je aanmelden via de Kunstbende website. Doe dit snel wat er zijn een beperkt aantal plekken per workshop.

← Naar overzicht

15 januari - 12.30uur

Online

Gratis

Naar website >

Contactgegevens

info@poppuntgelderland.nl
06-41716751

Check hier wie je moet hebben

Website door Vincent Hammingh & Marcel Klein Legtenberg

© Poppunt Gelderland